Партньори

Партньорите, с които работим, за да ви предоставим най-доброто обучение и неговото продължение

Easybook.bg

Easybook.bg е уеб базирана платформа за резервации и плащане на услуги онлайн от крайните клиенти, интегрирана със софтуер за управление на всички резервации направени на място в обектите.

Крайните клиенти намират лесно и бързо желаната услуга за конкретен ден и час, като търсенето в интернет платформата може да става по име на услуга, име на обект, професия, име на служител или на принципа Какво, Къде, Кога. В easybook.bg резервирана услуга означава платена предварително услуга и сигурност за търговците. Всички законови изисквания за право на отказ, промяна на час и други са интегрирани. Плащането се осъществява с ePay, банкови дебитни и кредитни карти.

Софтуерът позволява пълно управление на обекта – услуги и цени, създаване и управление на график на служители, продажба на продукти онлайн, профил на служителите, рейтинг на служителите и на обекта, електронно „досие“ с бележки и коментари за клиента, набор от бизнес справки, база данни с клиентите на обекта и много други функционалности.

Всеки Търговски Обект има собствен URL адрес в платформата, който представлява интернет сайт на Обекта. Представени са всички детайли за обекта, снимки, всички крайни услуги групирани в категории, ценова листа, всички служители/специалисти работещи в обекта, актуален график за резервиране на дата и час, google интерактивна карта с локацията на обекта и др.

Telus International

Smart Consulting

Pontica Solutions

Eurora consult

Klett

Евро Консулт София

Yana Jin

Контакти

TOP Call Now ButtonСвържете се с нас
Facebook
Facebook