Изцяло по програма на Cambridge! Подготовка за международен сертификат! Покрива нивата по европейска езикова рамка – А1, А2 и B1 + разговорни курсове, разговорни срещи + бонус часове: читателски клуб и срещи с чужденци

Омръзнало ли ви е все да започвате отнякъде в обучението по английски език и накрая доникъде да не стигате? 

Искате ли наистина да овладеете този език и да не го смятате за пречка пред себе си, за нещо, което ви спира или не ви достига? Ако сте от тези хора, или пък никога досега не сте започвали да го учите сериозно,  то ние ви предлагаме АКАДЕМИЯ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ. 

Истината е, че ви трябват добри преподаватели, добра учебна система и желание, мотивация и воля от ваша страна. Ние ще ви предложим нещо малко по-различно, малко по-разчупено, но имаме нужда от вашите желание и амбиция за няколко поредни месеца.

Какво представлява Академията по английски език?

Академията предлага на своите курсисти едно високо и академично ниво и в същото време разчупена приятелска среда. Академията започва от начално ниво в английски език, за да може да покрие всички пропуски, които имате, да затвърди вашите знания и  да може да ви предложи достатъчно много увереност във вас самите. По време на академията вие ще покриете нивата по европейска езикова рамка – А1, А2 и B1.  Още повече, няма просто да сте покрили нивата, а ще можете да говорите свободно, да четете книги и публицистика с лекота за съответното ниво. 

Какво получавате повече в Академията по английски език?

В Академията по английски език за възрастни , вие получавате бонус участие в уникални разговорни курсове, които са разработени от нас и се провеждат извън класната стая. Ще получите подкрепа и съвети как да преминете езиковата бариера възможно най-лесно. Ще получите помощ в развитието на вашия английски език чрез много методи. Предлагаме ви и участие в читателски клубове с адаптирани английски книги. 

 

По време на АКАДЕМИЯТА, вие ще можете да усетите плода на вашите усилия, чрез срещи и събития, които са извън рамката на стандартното учене. Ще получите ценни съвети и подкрепа как да продължите да поддържате и надграждате вашето ниво на английски език и след края на АКАДЕМИЯТА.  В изучаването на чужд език има и много психологически аспекти, за които ние ще ви уверим, че не сте сами и могат лесно да бъдат преодолени.  

За кого е Академията?

 

Академията е подходяща за хора, които се сблъскват за първи път с английския език и за хора, които са започвали няколко пъти своето обучение по английски език и не са успявали да стигнат до края и искат да продължът с една сериозна подготовка. Академията е за всеки, който има желанието, амбицията и стимула да извърви крачките до свободното владеене на езика, както и за всеки, които иска да придобие увереност в своите знания, да прескочи езиковата бариера и да не смята, че английският език не е за него!

Модули

  • Ниво А1  по европейска езикова рамка 

 

  • Ниво А2 по европейска езикова рамка 

 

  • Ниво B1 и B1+ по европейска езикова рамка 

 

  • Разговорни курсове 

 

  • Разговорни срещи 

 

  • Срещи с чужденци 

 

  • Читателски клуб с адаптирани за нивото книги 

 

  • Допълнителни ресурси на Cambridge! 

 

  • Интерактивна допълнителна подготовка! 

Програма:
Академията е предвидена да се провежда вторник и четвъртък от  08:00 - 09:30ч. и един петък в месеца от 08:00-09:30ч.
В периода м. април 2022г – м. ноември 2022г. 
Всички официални празници и почивни дни ще са неучебни и за школата.

Нива:
А1, А2, B1 и B1+ ,  разговорни курсове, разговорни срещи  + бонус часове: читателски клуб и срещи с чужденци  

Сертификати:
След завършване на АКАДЕМИЯТА всеки курсист получава сертификат от Max International
Обучението  в Академията дава необходимата подготовка за явяване и взимане на международен сертификат на  Cambridge за владеене на английски език. 

Система: Cambridge!

Как да се запишете?
За да се запишете е необходимо да изпратите запитване чрез нашия сайт или да се свържете с нас по телефон 0879400501.  

Ограничени места!

Форма на Академията:
Формата на Академията е онлайн, с изключение на срещите по разговори и срещите с чужденци, които са част от  преодоляването на езиковата бариера и пресъздаването на реална среда за изучаването на езика.          

В нашата виртуална класна стая можете да влезнете само с един клик от всяко устройство – телефон, таблет или компютър.

 

Запитване

TOP
Facebook
Facebook
Call Now ButtonСвържете се с нас