Когато не започвате своето езиково обучение от самото начало, правим тест за определяне на нивото,  като можете да го направите както на място при нас, така и да ви го изпратим по имейл. Теста не винаги определя правилното ниво, затова е много вероятно преподавателят да се свърже с вас и да вземете окончателно своето решение. Ако сте между две нива можем да ви предложим специално предложение, така че да не се налага да минавате всичко от началото и да продължите в правилното за вас ниво.

Max International е специализиран в изработването на  езикови обучения за различни тематични курсове, в зависимост от сферата на вашия бизнес или нужди. Всеки един език има бизнес курс, а за голяма част от тях предлагаме тематични обучения за професии, които изготвяме за нашите корпоративни клиенти. Можете да направите запитване относно желаното от вас специализирано обучение или се свържете с нас.

Max international  има няколко партньора, които постоянно търсят кадри,  владеещи различни езици за да попълнят техните екипи. Учейки своя чужд език при нас, вие имате възможност да получите покана за интервю и предложение за работа още преди края на езиковото ви обучение.

Посетете ни на място за да ви запознаем с възможностите, които имате докато учите своя чужд език.

Езиковите курсове за възрастни стандартно се провеждат през седмицата вечер от 18:30ч. до 20:45ч. или през събота и неделя. Организираме и сутрин през седмицата при допълнително запитване. Ако не виждате предстоящ желан от вас езиков курс , моля свържете се с нас и ще ви дадем пълна информация отностно възможости за ден и час, така че да ви е удобно.

Намираме се на улица  Светослав Тертер 10, на 5 минути от площад Орлов мост

Английски език

Поставете основите на езиковото ви обучение по английски език. Индивидуален подход към всеки един курсист. Съвременни методи на обучение. По учебна система на Cambridge.

Френски език

Max International предлага курсове по всички нива на Френски език, бизнес, разговорен и различни тематични курсове по италиански език. Тук сме представили само предстоящи курсове. Ако не намирате информация за курса, който ви интересува можете да се свържете с нас за повече информация

Немски език

Max International  предлага курсове по всички нива на немски език, бизнес, разговорен и различни тематични курсове по немски език. Тук сме представили само предстоящи курсове. Ако не намирате информация за курса, който ви интересува можете да се свържете с нас за повече информация.

Испански език

Max International предлага курсове по всички нива на Испанскиезик, бизнес, разговорен и различни тематични курсове по италиански език. Тук сме представили само предстоящи курсове. Ако не намирате информация за курса, който ви интересува можете да се свържете с нас за повече информация

Италиански език

Max International  предлага курсове по всички нива на италиански език, бизнес, разговорен и различни тематични курсове по италиански език. Тук сме представили само предстоящи курсове. Ако не намирате информация за курса, който ви интересува можете да се свържете с нас за повече информация.

Турски език

Max International предлага курсове по всички нива на Турски език, бизнес, разговорен и различни тематични курсове по италиански език. Тук сме представили само предстоящи курсове. Ако не намирате информация за курса, който ви интересува можете да се свържете с нас за повече информация

Руски език

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Bulgarian for foreigners

SOON!

Запитване

TOP
Facebook
Facebook
Call Now ButtonСвържете се с нас