Индивидуално езиково обучение

Това, което ни прави различни е индивидуалния подход към всеки курсист и съвременните и иновативни методи, които използваме по време на езиковите ни курсове. Max International е създаден с идеята да предостави по-различни от досегашните познати методи на обучение. Използваме изключително много техники, както от изтока, така и от запада, целящи да пресъздадат изучаването на чужд език в естествена среда.

Присъствено / Дистанционно онлайн индивидуално обучение

Присъствено или дистанционно онлайн индивидуално обучение

Max International предлага индивидуално обучение, както в присъствена форма, така и в дистанционна - оналйн форма по всички езици и учебни предмети. Започнете веднага от всяка точка на страната, в удобно за вас време.

Индивидуалното езиково обучение за ученици

Индивидуалното обучение за ученици

Индивидуалното обучение за ученици се разграничава на подготовка за училище,при което използваме учебниците на детето от училище и му помагаме в подготовката за учебния материал и допълнително езиково обучение. При индивидуалното допълнително езиково обучение, в случаите когато ученикът изучава конкретния език в училище, е необходимо да ни запознаете с  учебниците за да се има предвид нивото и материала, който ще се взимат паралелно в училище. Също така е необходимо да дойдете с ученика при нас и да направи тест за определяне на ниво, в случаите когато не започваме от начало. Този тест е само формален и дава първоначален ориентир за знанията на ученика по съответния език. За да сме сигурни в избора на учебник за съответното ниво е необходимо да се проведе  един учебен час с преподавател. 

Удобен ден и час

При индивидуалните езикови обучения за ученици сме изключително гъвкави в избора на подходящо време и час за провеждане. Съобразяваме се със смяната, в която са децата на училище и други техни активности.

Езици

Английски език
Немски език
Руски език
Френски език
Италиански език
Испански език,
Турски език
Bulgarian for foreigners.
Възможност и за други езици при запитване.

Индивидуалното езиково обучение за възрастни

Индивидуално езиково обучение

При индивидуалното езиково обучение за възрастни е хубаво да знаем предварително целите му  за да можем да се спрем на правилната учебна система, защото ние не ви пригаждаме към една определена, а избирама такава според вашите индивидуални нужди. Независимо дали искате да научите просто езика, пътувате до конкретна страна или ви предстои преместване, имате бизнес отношения, роднини или прочие, ние ще се събразим и ще направим правилния избор за вас. 

Диагностика и тест за ниво

Когато не започвате един език от самото начало, правите тест за определяне на ниво. След като видим резултата е необходимо да минете един учебен час с преподавател за да сме сигурни в правилния избор за ниво на учебна система. 

Диагностика на езика се прави когато имате определени знания по даден чужд език, но пропуски и съмнения в нивото ви на владеенето му. Диагностиката се провежда в рамките на един учебен час. След като се направи диагностика на нивото ви по даден език, се прави индивидуален план за работа според вашите нужди и пропуски. 

Удобен ден и час

При индивидуалните езикови обучения сме изключително гъвкави в избора на подходящо време и час за провеждане. Можем да се съобразим с вашите ангажименти и работно време.

Езици

Английски език

Немски език

Руски език

Френски език

Италиански език

Испански език

Турски език,

Bulgarian for foreigners.

Възможност и за други езици при запитване.

ПАКЕТ ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Пакет индивидуално обучение

Цената на един учебен час е 20лв., като обикновенно ги правим на блок от 2 учебни часа на посещение.

Промоционални пакети:*

При предплащане на 10 блок посещенич от по 2 учебни часа - 19лв. на уч.час.

При предплащане на 15 посещения от по 2 учебни часа - 18лв. на уч. час.

*Промоционалните пакети са валидни само за ученици и за английски език. 

 

Общи условия

Първата стъпка е избора на удобно време и час за провеждане на индивидуалното обучение.

След като се спрем на удобен ден и час, те се фиксират и остават запазени за Вас.

Те могат да бъдат променени във времето, когато се съобщи една седмица предварително, за да могат нашите преподавате да реагират.

При промяна на час или отказа от час:

  • в дена на часа: се таксува на пълна стойност
  • предишния ден: 50% от стойността на урока се таксува
  • 2 дена предварително: без таксуване

Записване

TOP
Facebook
Facebook
Call Now ButtonСвържете се с нас