ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

ЦЕЛОДНЕВНА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Период: от 01.06.2021 до 15.09.2021
Час: от 08:00 до 18:00 ( до 19:00 с предварителна уговорка)

Открийте непознати светове, развийте нови умения и се подгответе за учебната година в нашата ученическа занималня Max International, където тази лятна ваканция занятията ни са планирани предимно в Борисовата градина и Парка на Военната академия.

Цяла година сте стояли пред компютъра затворени вкъщи? Сега няма да е така! Хем ще допълним знанията ви и пропуските натрупани по време на електронното обучение , хем ще играем, ще се забавляваме и ще се веселим сред природата.
Кога за последно прочетохте една книга под хубавата сянка в парка, решавахте задачи или писахте на беседка? Свежият въздух ще ни помогне да ни бъде още по-приятно. Ние вече сме го пробвали много пъти, елате и вие, за да видите колко готино може да бъде. 

В целодневната лятна занималня предлагаме огромно разнообразие от различни дейности, така че децата никога да не скучаят и да не загубят своя интерес. И преди да прочетете какви могат да бъдат те, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че при нас родителите могат да отбележат основните дейности, с които искат да се занимава детето им през летния период, както и дейностите, с които да обогатим неговата програма, още при записването. Затова и е важен предварителният срок за записване, за да можем да изготвим и индивидуална програма за всяко дете. И все пак можете да оставите малчугана – ученик да опита от всичко, което можем да му предложим, и сам да избере кое му доставя най-голямо удоволствие. 

Може и да поседим сутрин малко в нашите класни стаи, но след това ще прехвърлим обучението ни в Борисовата градина, където ще ни е най-приятно. Децата попълват пропуските и преговарят материала от изминалата година. Ако поостанат малко повечко с нас, ще успеят и да се подготвят за предстоящата учебна година. А родителите са тези, които могат да насочат нашите преподаватели върху какво да наблегнат. А в края на седмицата родителите ще получават подробен чек лист и папка с написаните задания през седмицата. А резултатите? Тях ще видите още на входните нива през новата учебна година.

Да се прочетат задължителните книги за училище или пък някоя друга интересна за детето през лятото не е просто постижение, а преживяване и е нещо, на което трябва да отдадем повече значение особено след изминалата година. Всички знаем, че понякога се чете през няколко страници, но при нас това няма да се случи, защото след всяка прочетена глава ще обсъждаме какво сме разбрали, какво ни е направило впечатление и какво иска да ни каже авторът. Освен това ще го правим на чист въздух и природа и ще видите колко интересно може да бъде, а когато започне новата учебна година ще разберете, че училището може да бъде много по-лесно, по-приятно и по-разбираемо с добра предварителна подготовка. 

Да не решихте, че само ще учим? Трябва да изразходваме енергия и то много, а как иначе освен по приятен ,забавен и неповторим начин?  Вече разбрахте, че до нас има два парка – Борисовата градина и парка на Военните – е, ще ги редуваме. Децата ще участват във всякакви игри с топка, въжета, в състезания, в изследователски и детективски игри на открито, както и пикници. Тук игрите нямат край, затова ако има някоя, за която ние не сме се сетили, може веднага да ни я споделите. 

Да не забравяме и въжен парк Коколандия, където сме редовни посетители, а нашите учители могат да ви кажат за някой трик за по-лесно минаване на отделните кръговете.

Ако някога ви се е струвало скучно, то може би не сте попаднали на точния музей или не са ви обяснили достатъчно добре. Ние ще се постараем да ви остане траен спомен и следващия път, когато заведете някой, вие да го разведете, докато му разказвате за наученото. 

Засега са предвидени посещения в Парк Музей Врана, Музейко, Музей Земята и Хората, Национален Природонаучен Музей,  Национален Политехнически Музей. 

Ако не сте пробвали досега, може да откриете някой нов талант. Не е задължително да е вашето, но си заслужава да опитате. Освен на български език, за желаещите ще има и пиеси на английски език, съобразени с нивото на владеене на езика. А пък може и покрай пиесата да напреднете с английския език.

Нарисувайте портрет, моделирайте изделие от глина, научете за: цветовете, пропорциите, материалите, изящните изкуства и още много интересни неща, свързани с изкуствата. Ще творим красиви неща в арт работилницата ни! А пробвали ли сте и на открито да рисувате пейзаж?

Лятната програма включва: Изобразително изкуство – стилове и техники, колаж, керамика и глина, витраж и декупаж, смесени техники, задачи за креативност.

Освен всичко, всяка седмица си има определена тематика, която да ви вдъхнови към нови знания и познания. И понеже знаем колко много се вълнувате от култура ще ви запознаваме с различни държави, техните истории, както и какво трябва да знаем, ако отидем там. Ще отдадем внимание на  космоса, информационните технологии и съвременните машини и роботи. 

И понеже езиците са ни в кръвта няма как да не ви подготвим и по английски език. Ние работим по програмата на Cambridge, ще видите колко интересно може да бъде изучаването на чужд език посредством интерактивните модули. И най-важното ще ви вдъхновим да не се откажете и да продължите по този път, като ви покажем защо е важно да се изучават чуждите езици. А ако искате да го направите още по-задълбочено, може да погледнете и лятното ни езиково училище. 

Ние ви предлагаме индивидуална програма според вашите нужди и според това, което смятате, че е най-добре за вашето дете. 

Можете да изберете съотношението спорт/забавление и учене, както и предметите на които да наблегнем по време на престоя на вашия ученик – математика, български език и литература, история, география, човек и природа, човек и общество и т.н.

За целта е необходимо да бъдат посочени при записване за да може да се изготви индивидуална програма, като е препоръчително поне една седмица предварително.

 • Цени за записване до 31.05.2022г. 

  • Цена за месец: 460.00лв  ( При посещение на месеците Юни, Юли и Август периода от 01.09.2020г. до 15.09.2020г. е БЕЗПЛАТЕН)
  • Цена за седмица:  130.00лв.
  • Цена за един ден: 30.00лв.
  • Цена за полудневна лятна занималня  -290лв.
  • Цена за цяло лято - юни, юли, август и септември - 1090лв. (вместо 1640лв.)
  • Цена за цял месец + разширен английски по Cambridge - 590лв.
  • Цена за цяло лято занималня (юни, юли, август, септември)  + разширен английски по Cambridge (от 15.06 - 15.08) - 1370лв. (вместо 1900лв.)

            За записване е необходимо да капарирате: 100лв и да попълните необходимите декларации и период за записване.
Второ дете от семейството: отстъпка 20% за второто дете

Всички допълнителни мероприятия, дейности и разходки не се доплащат допълнително, освен такси за музеи (1лв. - 3лв. веднъж седмично)

 

АНГЛИЙСКО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ

Период: от 15.06.2021 до 15.08.2021
Час: от 08:30 до 12:30
*двата месеца покриват едно цяло ниво по системата на Cambridge!

Английският език е лесен. Нека ви покажем! Нашите уроци включват забавни игри, дискусии, упражнения в парка, както и интерактивни занимания със страхотни учители. Програмата ни е по най - новата учебна система на Cambridge!

Обучението включва английски език на различни нива по системата на Cambridge, разговорни уроци, мултимедийни прожекции в зала, спорт и игри на английски език и  читалня с адаптирани книги.

Обучението в лятното училище по английски език е чудесна възможност да се навакса една цяла учебна година. Особено предпочитано е сред деца, чиито съученици са започнали обучение при нас и искат да продължат своето обучение с тях през новата учебна година.

Тук не си представяйте, че ще седим на чиновете и ще говорим, а напротив. Излизаме на разходка в парка или правим нещо друго интересно, където ще си говорим на английски език. Ще придобиете увереност, докато наподобяваме естествена среда, където няма да ви поправяме на всяка втора дума, за да не изгубите кураж, а на края на деня ще обобщим грешките ви и ще наблегнем на най-важното, така че на другия ден да сте още по-добри!

Ще ви дадем адаптирани книжки на Cambridge и Oxfort, които завършват с интересни задачи. Те ще са ви интересни, защото ще са за вашето ниво и ще разбирате всичко, а покрай тях ще научите и нови думи по интересен начин. След това ще ги обсъждаме и превеждаме.  По този начин ще видите веднага резултата от вашите усилия и ще съберете първите плодове от ученето ви с разбирането на няколко изчетени книжки на английски език. 

Играли ли сте на народна топка, въже или на някое състезание на английски език? Ако не, ще видите колко лесно се учат думи, как лесно се отпускате да говорите докато играете и се забавлявате. 

            Цени за записване до 31.05.2022г.

  • Цена за месец: 390.00лв  
  • Цена за два месеца: 720.00лв.
  • Учениците от лятното училище по английски език, могат да остават до края на деня с доплащане от 10лв. на ден
  • Лятно училище по английски език + лятна занималня (за следобедите) за цял месец – 590лв
  • Лятно училище по английски език + лятна занималня (за следобедите) за два месец – 980лв
  • Цена за цяло лято занималня (юни, юли, август, септември)  + разширен английски по Cambridge (от 15.06 - 15.08) -1370лв. (вместо 1900лв.)
   За записване е необходимо да капарирате: 100лв и да попълните необходимите декларации и период за записване.

   Второ дете от семейството: отстъпка 20% за второто дете

   

Запитване

TOP
Facebook
Facebook
Call Now ButtonСвържете се с нас