Курс по БЕЛ и математика за 6-ти клас

Курсът по БЕЛ и математика  е изключително полезен за шестокласниците, защото по този начин успяват да наваксат всички пропуски, които имат до момента и могат лесно да усвоят новия материал в 6-ти клас и да се подготвят навреме за предстоящия седми клас. Всеки ученик  ще се  подготви качествено върху литературните произведения. По време на курса се набляга на слабите места, индивидуално на всеки ученик още от ранен етап. 

Курса е предназначен за шестокласници
Курса ще се проведе през цялата учебна година

2 пъти в седмицата по 2 учебни часа на предмет или 4 учебни часа за седмица 

Стартира: м. октомври
Месечна такса: 

БЕЛ - 100лв. / месец 

математика - 100лв./месец 

Пакет - БЕЛ и математика - 180лв. /месец

Запазване на място с капаро от 50лв.

Подготовка по математика и БЕЛ за 7-ми клас НВО - Редовен целогодишен курс

Курсът дава цялостна подготовка за НВО 7-ми клас. Провежда се от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в подготовката за НВО. 

 • Индивидуални консултации
 • Помощ в избора на училище след 7-ми клас
 • Обратна връзка към родителя
 • Проследяване на напредъка на всеки един ученик
 • Допълнителни материали за подготовка и примерни НВО

Курсът се състои от два модула , които са с продължителност през цялата  учебна 2021г. -2022г.

Стартира на: 9.10.2021г.

Местата в група са ограничени, за да може да се обърне индивидуално внимание на всеки ученик.

Провежда се: всяка събота

БЕЛ : 8:30 -10:00

Математика: 10:30-12:00

 

Цена за модул:

един предмет – 350лв.

Два предмета – 650лв.

 

Запазване на място с капаро от 50лв.

Подготовка за ДЗИ 12-ти клас по БЕЛ и английски език - Редовен, целогодишен курс

Курсът дава цялостна подготовка за ДЗИ /матури/ 12-ти клас. Провежда се от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в подготовката за ДЗИ. 

 • Индивидуални консултации
 • Помощ в избора на университет и специалност
 • Обратна връзка към родителя
 • Проследяване на напредъка на всеки един ученик
 • Допълнителни материали за подготовка и примерни ДЗИ-та

Курсът се състои от два модула, които са с продължителност през цялата  учебна 2021г. -2022г.

Стартира на: 9.10.2021г.

Местата в група са ограничени, за да може да се обърне индивидуално внимание на всеки ученик.

Провежда се: всяка събота

БЕЛ : 12:30 -14:00

Английски език: 14:30-16:00

 

Цена за модул:

един предмет – 350лв.

Два предмета – 650лв.

 

Запазване на място с капаро от 50лв.

Индивидуални уроци по БЕЛ и математика


Посещенията на индивидуални уроци по БЕЛ и математика се провеждат в удобен за вас ден и час. След като веднъж се определят, те остават фиксирани и запазени за вас през цялата учебна година. Затова колкото по-рано заявите желание за посещение на индивидуални уроци, толкова по-лесно можем да предложим разнообразие от дати и часове.

Индивидуалните уроци могат да бъдат както в присъствена форма, така и в онлайн – виртуална класна стая, където само с един клик можете да влезнете от всяко мобилно устройство, таблет или компютър.

 

Направете вашето запитване за индивидуални уроци и ние ще се свържем с вас ,за да уточним всички подробности. 

ПОДГОТОВКА ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА
ЗА НВО 7-МИ , 10- ТИ КЛАС И ДЗИ 12-ТИ КЛАС

 • Висококвалифицирани преподаватели от училища и университети
 • Утвърдена и ясно систематизирана програма според последните промени за изпитите
 • Групови занятия в малки групи – 4-6 ученика с индивидуален подход към всеки ученик
 • Индивидуална подготовка
 • Интерактивни приложения и мултимедия, които позволяват по –лесното усвояване на материала и го прави лесен и достъпен за разбиране
 • Обратна връзка до родителя
 • Дистанционно обучение в удобно за вас време

НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ (НВО) 4-ТИ КЛАС

В подготовката за НВО за 4-ти клас препоръчваме индивидуалната работа с ученици, тъй като те все още са по-малки и се разсейват повече, когато са в група.  Препоръчваме две посещения седмично по два учебни часа – един за БЕЛ и един за математика. 

Също така можете да използвате нашата ученическа занималня, където детето ще получи всекидневна подготовка за училище по всички предмети, а на БЕЛ и математика ще се подготвя всеки ден с преподавателите. 

Подготоката за НВО за 7-ми клас е предимно по БЕЛ и математика, като предлагаме и подготовка по английски език за тези, които са го избрали по желание.

НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ (НВО) 7-МИ КЛАС

Груповата подготовка по БЕЛ и математика се провежда в събота, като учениците имат два часа БЕЛ и два часа математика. Започваме още през първия срок, за да могат учениците да усвоят и вземат спокойно и навреме целия материал, необходим за НВО. 

През втория срок се сформира и втора група за тези, които до сега не са започнали, но при тях занятията през втория срок са по-интензивни и посещенията по-чести, защото имат повече материал, който да преговарят и научат.

Учениците си носят само тетрадки, ние им предоставяме целия материал за подготовката по предметите. Също така е важно да отбележим, че подготовката е само за НВО 7-ми клас, а не за училищния материал в училище, макар и да върви паралелно. Нещата, които не са включени в изпита, не се взимат при нас, тъй като акцентът на нашите занятия е подготовка за изпита. Ако все пак учениците изпитват затруднения в материала за училище, който не се предвижда за НВО, могат след протичането на часовете да попитат преподавателите и те да им окажат нужното съдействие.

 

Груповата подготовка по БЕЛ и математика за 7-ми клас се провежда събота от 9:00 -10:30 – БЕЛ и 11:00-12:30 по математика.

Индивидуалната подготовка за НВО по БЕЛ и математика се провежда също по един път в седмицата с посещение по два учебни часа за предмет, когато е започната през първия учебен срок. Ако ученикът започне своята подготовка през втория учебен срок, се преценява според неговите знания, бързина на усвояване на материала до колко често е необходимо да прави посещения през седмицата. Възможно е по единия предмет да са необходими повече часове, за разлика от другия. Тук се преценява  според необходимите знания за самия ученик. 

Бонус:

Всички наши ученици, които получават подготовка при нас за НВО 7-ми клас, получават безплатна консултация за кандидатстване и училища за 8-ми клас.

При НВО за 10-ти клас предлагаме подготовка по БЕЛ, математика и английски език. Подготовката за изпитите може да бъде както групова, така и индивидуална.

НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ (НВО) 10-ТИ КЛАС

Подготовка по БЕЛ  - работи се паралелно български език и литература. От нас получавате готови материали в края на всеки час. 

Подготовка по математика – работи се върху материала, който обхваща самия изпит, и задачите, които са предвидени да се включат в него.

Подготовка по английски език –  В часовете се набляга и на четирите компонента, които обхваща самият  изпит – слушане, писане, граматика и говорене.  

Освен самите обяснения, готовите материали и домашните работи, които получават учениците след всеки час, се решават и изпити във формата на НВО, за да могат  учениците да са тренирали формата на изпитите. 

Бонус

 Всички наши ученици, които получават подготовка при нас за НВО 10-ти клас и са решили да сменят своето училище, получават безплатна консултация за избора на ново училище и кандидатстване. 

Предлагаме подготовка по БЕЛ, математика и английски език, които могат да бъдат както групови, така и индивидуални.  Всички други предмети могат да бъдат под индивидуална форма.

ДЪРЖАВНИ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ 12-ТИ КЛАС

Освен насоки и подготовка за матурата, учениците получават допълнителна подготовка и насоки за изпитите към университетите, където трябва да държат допълнителни изпити. 

От учениците се изисква да носят само тетадки по съответния предмет, а ние им предоставяме всички необходими материали. 

Групи се сформират както през първия учебен срок, така и през втория. Групите през първия учебен срок имат повече време да вземат материала, за разлика от групите през втория учебен срок, когато е по-интензивно, с  по-чести посещения. 

При индивидуалната форма на обучение е желателно зрелостникът да започне също още през първия срок, за да може да се вземе целият материал, без да се бърза, за да има достатъчно време за подготовка и вкъщи и повече упражнения, както и матури по съответния предмет.

Бонус

Всички наши ученици, които получават подготовка при нас за ДЗИ 12-ти клас получават безплатна консултация за кандидатстване в университети и помощ в избор на специалност.

Запитване

Желая да запиша детето си на

Предмети:
TOP Call Now ButtonСвържете се с нас
Facebook
Facebook