УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ

Ранно записване за учебната 2022/2023г.

- 20 % за второ дете от семейството 

-10% за всеки друг курс при записване на ученик в занималнята

Записването става с попълване на необходимите документи и капаро от 50лв., което се приспада от първата такса за обучението. 

КЛАСОВЕ:

  • Подготвителен клас
  • 1-4 клас
  • 5-7 клас

Смени:

  • първа смяна започва от 8:00ч. до изпращането на ученика до училището му /според графика му/
  • втора смяна стартира с взимането на ученика от училище/според графика му/ до 18:00ч./с възможност за до 19:00/

Малки групи и индивидуална работа с всеки ученик!

При нас обръщаме внимание на всеки един ученик, като не просто му помагаме с  домашните работи, а ние му обясняваме наново взетия в училище материал и така надграждаме училищните знания. Използваме различни технологии и обучителни платформи. Целта ни е учениците да извлекат максимално много ползи по време на престоя си в школата.  Учениците не само се подготвят и четат своите уроци, но и  всички хуманитарни предмети биват преразказвани на нашите учители. Целта е не само децата  да пресъздадат, но и да затвърдят своите нови знания.

Учителите ни  са активни преподаватели от училищата, които всекидневно следят учебния материал, наясно са с изискванията от училищнате институции, поддържат връзка с класните ръководители на всички наши ученици и дават обратна връзка на родителите всеки ден.  При нас има начални учители педагози, учители по БЕЛ и математика от гимназиален етап, които преподават не само в училища и университети. Затова можете да бъдете спокойни, че вашият ученик ще бъде подготвен по най-добрия начин. 

Обратна връзка до родителя. Всеки ден освен прекия контакт с учителите, ние попълваме чек лист за вашия ученик със следното съдържание – какви домашни е написал, колко допълнителни упражнения е направил, къде изпитва затруднения и къде му е по-лесно. Така Вие може да бъдете спокойни, че по всяко време можете да проверите неговото развитие.

Допълнителна подготовка по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК – Всички наши ученици от занималнята получават допълнителна помощ в подготовката си по английски език за училище. Тя включва не само проверка на  домашните, а и се обяснява взетата граматика  и  се дават допълнителни упражнения за утвърждаване на знанията. В Max International имаме постоянни преподаватели по английски език. Затова няма нужда да се притеснявате и да следите кога ученикът Ви има домашни по английкси. Оставете това на нас. 

Използване на видеоматериали и мултимедия с цел поднасяне на материала по различен , атрактивен и по - лесен начин за разбиране, тъй като съвременният ученик има силно развита визуална и пространствена интелигентност.

Разходки до близките градинки и Борисовата градина. Когато времето е хубаво, след като учениците са се подготвили за училище по всички предмети, излизат на разходка до близките градинки, където да си починат и изразходят енергията си . В дните, когато идват за целодневно посещение,  учениците отиват до Борисовата градина.  А когато времето е лошо, организираме образователни игри в „релакс зоната”.

Организиран транспорт от и до училище!
Първа и втора смяна!!
Учениците могат да стоят до 19:00ч през седмицата, а през вакациите ползват целодневен престой без промяна на месечната такса!

При нас учениците не само ще са подготвени за училище, а и ще надграждат своите знания. Всеки ученик получава индивидуално внимание от преподавателя. 

При нас не се пишат просто домашни, а учим и разказваме уроците заедно. Заповядайте и се уверете сами в качеството, което предлагаме!

За допълнителна информация и записване на телефон: 0879400501.

Запитване

TOP
Facebook
Facebook
Call Now ButtonСвържете се с нас